Thursday, January 17, 2013

Aston Martin predstavio posebne modele za 100. rođendan

Obilježavajući stoljeće postojanja slavnog imena, Aston Martin je odlučio proizvesti po 100 primjeraka posebnih izvedbi modela V8 Vantage, DB9, Rapide i Vanquish. Prvi na redu među automobilima koji obilježavaju ovu obljetnicu je model Vanquish.

Iako se mehanički neće razlikovati od svojih "običnih" izvedbi, modeli predviđeni za obilježavanje 100. obljetnice Aston Martina ipak su znatno "ušminkani". Vanquish je tako dobio posebnu srebrnu boju karoserije i srebrne značke s emajliranim detaljima.

U unutrašnjosti kupce očekuje posebna koža Deep Soft iz modela One-77 s kontrastnim srebrnim šavovima, a tu su i srebrni pragovi na kojima je utisnut serijski broj svakog vozila iz ove posebne serije.

Također, stotinu spremnih da izdvoje popriličan iznos za neki od ovih posebnih modela dobit će i prigodni poklon u vidu kompleta vrhunskih dodataka. To uključuje dva staklena ključa, srebrne manžete, srebrnu kemijsku olovku te slušalice koje potpisuje Bang & Olufsen. Konačno, tu je i prigodna krpica za poliranje srebra (za vašu poslugu, dakako...).

Posebne edicije ova četiri modela Aston Martina donekle će se razlikovati u opremi, ovisno o tržištu, a naći će se u prodaji kroz 146 astonova salona u 46 zemalja svijeta.


Izvor: autonet

No comments:

Post a Comment