Tuesday, January 15, 2013

Počela proizvodnja Opela Adam

Veliko mjesto za mali automobil: Opel proslavlja početak proizvodnje svog novog trendovskog malog automobila Adama u tvornici u Eisenachu. Svečanosti su bili nazočni mnogi posebni gosti koji su došli u čast Adama.

"To je poseban trenutak za Eisenach i čitavu tvrtku. Opel Adam je svjež, inovativan i svestran te stoga utjelovljuje pionirski duh koji vodi Opel u novo doba", rekao je Steve Girsky, predsjednik opelova nadzornog odbora, potpredsjednik GM-a i predsjednik GM-a Europe.

Ključni preduvjet za proizvodnju Adama je sposobnost fleksibilnosti. Naposljetku, nijedan drugi automobil u toj klasi na svijetu ne nudi više od 61.000 varijanti eksterijera i gotovo 82.000 interijera, počevši od ogromnog izbora boja i naplataka do posebnih detalja kao što su različite krovne obloge.

Ovaj je automobil već ostavio iznimno dobar dojam na publiku nakon predstavljanja na pariškom sajmu automobila prošle jeseni. Službena premijera u opelovim prodajnim salonima širom Njemačke bit će upriličena 19. siječnja.

Opelova se europska modelna ofenziva vrijedna milijarde Eura nastavlja. Sljedeći novitet, elegantni kabriolet Cascada, već je na startnoj poziciji i naći će se u prodajnim salonima u prvoj polovini ove godine. Od 2012. do 2016. Opel će na tržištu predstaviti ukupno 23 nova vozila te čak 13 novih motora, najavljuju u Rüsselsheimu.

Napomenimo i kako je do 13. prosinca u pretproizvodnji s traka tvornice u Eisenachu sišlo već 750 Adama koji su upućeni raznim opelovim prodajnim središtima.



Izvor: autonet

No comments:

Post a Comment