Tuesday, January 8, 2013

Novi DAF XF u azijskom stilu

Početkom tjedna, na novinarskim je danima na IAA u Hannoveru, kako to već obično biva s novitetima, predstavljen novi model iz DAF-ove game proizvoda, točnije - XF!

Ono što je vidljivo već na prvi pogled ustvari je potpuno novi dizajnerski smjer vozila, a kojeg će vjerovatno pratiti i manji modeli, te upravo subjektivan ili objektivan dojam na isti ostavljamo vama, dok vam u prilogu donosimo još nekoliko dodatnih fotografija te poneki video isječak. - kaže portal Teretna-vozila.com - profesionalni vozači, kamion, kamioni, kamionski prijevoz i sve o njima!

Ono što bismo trebali vidjeti u proizvodnji na proljeće iduće godine, a krije se iza nove maske XF-a, jest ustvari novi Euro 6 motor koji će pod kapom Paccar-a donijeti prema odabiru 410, 460 ili 510KS uz još veće servisne intervale u periodu od svakih 150.000 km. U cijeloj priči moramo spomenuti i novu šasiju vozila koja će uz omogućavanje nešto veće korisne mase vozila, s novom konstrukcijom pridonijeti i čvrstoći, dok su vozačima ujedno i zanimljive manje promjene unutrašnjosti kao i nova bočna ogledala.

No comments:

Post a Comment